Om mig

Hej och hjärtligt välkommen till Boheme Magazine!

Jag som driver denna sida heter Helena Aro och jag har jobbat 25 år (!) som inredningsjournalist, inredare, modestylist, sminkös och skönhetsjournalist och nu de senaste åren som style director & kommersiell redaktör på olika tidningar och sajter.

Ni har tidigare hittat min blogg Bohem-Chic på Aftonbladet och senast på amelia.se. Nu har jag bestämt att jag vill kunna blogga om vad jag vill, hur jag vill och när jag vill – därför har jag flyttat den hit 🙂

Här på min alldeles egna sajt kommer jag främst bjuda på inredning och mat, men även en skön mix av allt som fyller livet och skapar den där sköna kaosen som de flesta av oss upplever lite då och då!

Inredning ska vara kul, lustfyllt och opretentiöst, hoppas du hittar något du gillar!

Kram,
Helena

Skärmavbild 2016-04-15 kl. 22.09.13

Annonser

3 kommentarer

 1. Hej Helena, jag vill bara skicka en stor KRAM till dig och säga TACK för en underbar blogg. Jag läser MASSOR av bloggar, har haft inredning, färg och form som intresse så länge jag kan komma ihåg. Budgeten för inredningstidningar vågar jag inte ens tänka på, men det har alltid varit en del av mitt liv, och då får det kosta lite tycker jag om man mår bra av det. Jag kommer ihåg en resa som jag gjorde från vår lilla stad Söderhamn och till Stockholm när jag var i tonåren, mina kompisar köpte Okej och jag köpte engelska inredningstidningar.
  Det är så sällan jag hittar en blogg där jag kan känna, WOW hela tiden, men det gör jag när jag läser din. Nu kan jag knappt sitta still framför datorn, för det ”pluppar” upp så mycket ideér nu som du gett mig. Har fyra våningar på vårt hus som är från början av 1900-talet, så det finns att göra. Det är bara att hugga i med nästa projekt, stackars min make ;-))))).

  Ha en underbart härlig höst och tack än en gång för att du delar med dig av alla dina kunskaper och ideér.
  Mvh Malin i Söderhamn

  Gilla

  • Hej Malin!
   Ååååh vad jag blir glad för din kommentar, så fina ord att jag blir alldeles varm i själen 🙂
   Jag hoppas jag kan fortsätta inspirera länge framöver och hojta gärna om du behöver någon speciell inspiration, tips eller råd vad gäller inredning. Stor kram tillbaks!

   Gilla

 2. Hej Helena Aro Är en skribent och författare inget vidare känd men skriver för SVT drama annars.Är också intresserad av konst och inredning, speciellt funkstuket Och speciellt nyproduktion av extremt användbara möbler som då och då figurera i media.. Obs är 75 år med därtill hörande problem naturligtvis. Är skojfrisk och alltid en massa projekt på gång..Det jag fastnade för här vad din kärlek till trä. Den delar jag. Massivt och gammalt ska det vara dessutom. Ditt bord du visade (som var stort) kände jag djup ödmjukhet för också. Så fint och så historiskt som det såg ut.. Jag hoppas att det går bra att jag följer dej bortåt vägen en bit.
  Kommer att flytta in i ett äldreboende snart med 2 rum och kök, det blir verkligen kul att inreda. Vill verkligen tacka dej för alla tips.Tänker fota hela proceduren under inredningen Hej så länge.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s